Köszönjük kollégáink helytállását!

Kollégáink munkája kiemelten fontos a lakosság friss élelmiszerrel történő ellátása szempontjából. Hálásak vagyunk példaértékű helytállásukért, fáradhatatlan munkájukért és elhivatottságukért!

Köszönjük nekik!

Kik vagyunk?

Mi, a Bonafarm Csoportnál megragadjuk az innováció által kínált lehetőségeket, miközben hagyományainkról sem feledkezünk meg.

Azon dolgozunk, hogy fogyasztóinknak olyan termékeket adhassunk, amelyekre mindannyian büszkék vagyunk. Melyek szakértő kollégáink megbízható tudását és hozzáértését tükrözik, akiknek stabil környezetet biztosítunk, hogy hosszú távon fejleszthessék tudásukat cégcsoportunknál.

Nálunk egy büszke és támogató közösség tagjává válhatsz, ahol szenvedéllyel alkotunk, együtt fejlődünk, így aztán „a nap végén” elégedetten dőlhetünk hátra.

Releváns szakmai gyakorlatot szeretnél? Számos lehetőséget kínálunk azoknak a diákoknak, akik valós gazdasági környezetben szeretnék ismereteiket elmélyíteni élelmiszeripari vállalatainknál vagy mezőgazdaságunk különböző ágazataiban.

Inspiráló környezetben kezdenéd el építeni a karriered? Sokszínű tevékenységeink révén nálunk számos területen kipróbálhatod magad, folyamatos fejlődésedről a változatos szakmai kihívások mellett képzéseink és tapasztalt kollégáink is gondoskodnak.

Hiszünk abban, hogy a cégcsoport fejlődésének és sikerének alapját szakértő kollégáink jelentik. Éppen ezért keressük a legjobb szakembereket, akik kellő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, nyitottak az újdonságokra és szívesen fejlődnek és fejlesztenek.

A beszerzés, IT, HR, marketing, értékesítés, pénzügy, 
minőségügy, logisztika és műszaki területeken is izgalmas lehetőségeket kínálunk. Tudásod biztos környezetben fejlesztheted és kamatoztathatod, vállalatainknál földrajzilag és horizontálisan is lehetőséged nyílik a mozgásra.

Országszerte számos karrierlehetőséggel várunk, stabil környezetben dolgozhatsz egy támogató közösség teljes értékű tagjaként. Fejlődésedet szakmai kihívások és képzéseink biztosítják, munkádat teljesítmény alapú elismeréssel és széleskörű juttatásokkal honoráljuk.

Amennyiben több területen is otthonosan mozogsz, vagy még nem vagy benne biztos, milyen karrierutat válassz, itt megtalálod az általunk kínált összes aktuális álláslehetőséget, melyből kedved szerint válogathatsz. 

Csatlakozz a Bonafarm közösséghez!

Nem találtad meg a hozzád illő álláslehetőséget?

Add meg az e-mail címed, így a regisztrációt követően időben értesülhetsz legfrissebb állásajánlatainkról!

Csatlakozz a Bonafarm közösséghez!

Nem találtad meg a hozzád illő álláslehetőséget? Add meg az e-mail címed, így a regisztrációt követően időben értesülhetsz legfrissebb állásajánlatainkról!

Már regisztráltál?

H-1123 Budapest, MOM Park, Alkotás utca 53. B torony, 4. emelet
Tel: +36/1-801-961 / Fax.:+36/1-225550 / info@bonafarm.hu

A "Bonafarm Csoport": A Bonafarm Zrt., valamint azon gazdasági társaságok együttesének elnevezése, melyekben a Bonafarm Zrt. közvetve vagy közvetlenül tulajdonosi részesedéssel rendelkezik. A "Bonafarm Csoport" nem minősül a Ptk. 3.49§ szerinti elismert vállalatcsoportnak, önálló jogalanyisággal, jogképességgel nem rendelkezik, saját neve alatt jogokat nem szerezhet, kötelezettséget nem vállalhat.